marți, august 09, 2011

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL a solicitat verificarea erorilor din sondajele de opinie din USL


Mediafax - Giurgiu: Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL a solicitat verificarea erorilor din sondajele de opinie din USL

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Lucian Iliescu şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, a solicitat să fie verificate erorile apărute între sondajele de opinie comandate de PNL şi cele comandate de PSD pentru stabilirea candidaţilor la următoarele alegeri locale.

'Prima problemă este ca cele două instituţii de sondare a opiniei publice să se pună de acord pentru că marja de eroare era de patru la sută şi la Giurgiu a ajuns la 40 la sută diferenţă între sondajele de opinie. Trebuie stabilit cine a greşit pentru a nu crea animozităţi în USL, dar eu am verificat şi nu există abateri între rezultatul sondajului de opinie comandat de PNL şi rezultatele obţinute la alegerile locale precedente', a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Lucian Iliescu.
El spune că are informaţii că unele sondaje de opinie nu au respectat standardul întrebărilor, au fost realizate prin telefon sau în urma unor tombole organizate de partid.

'Ideea cu USL este foarte bună, dar trebuie să ne respectăm, dacă procedăm altfel nu face bine decât adversarilor noştri politici', a completat Lucian Iliescu.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I