luni, decembrie 06, 2010

De mos Nicolae: Felicitari doamnei ministru Mariana Campeanu! Acum vocea domniei sale se va auzi mai cu atentie in Tara Hategului si Tinutul Padurenilor.

Mariana Campeanu a castigat mandatul de deputat din Tara Hategului


05/12/2010 — savulescugabriel

Vicepreşedintele PNL Mariana Câmpeanu a câştigat bătălia din Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor din Judeţul Hunedoara. - Ţara Haţegului. PNL-ul practic îşi reocupă locul de deputat al zinei deţinut până nu demult de fostul deputat Ioan Timiş (a decedat) care trecuse de la PNL la PDL.



Partidul National Liberal a castigat in 2010 toate alegerile parlamentare anticipate: in ianuarie in colegiul 1 din Bucuresti si in decembrie 2010 in colegiul 3 din judetul Hunedoara.



Peste 53.000 de alegători din Călan, Haţeg, Ţinutul Pădurenilor şi Ţara Haţegului au fost aşteptaţi, duminică, la vot, pentru a desemna dintre cei opt candidaţi deputatul din Colegiul nr. 3 Hunedoara, funcţie rămasă vacantă după decesul lui Ioan Timiş.



Alegerile din Colegiul nr. 3 pentru Camera Deputaţilor în judeţul Hunedoara au fost supravegheate de o echipă a Serviciului de Transmisiuni Speciale, coordonată de către şeful acestuia, generalul Marcel Opriş, fiind folosit, în premieră, în altă parte decât în Capitală, un soft care să împiedice votul multiplu.

Pana la orele 21.00 s-au prezentat la urne 25.740 de hunedoreni, dintre cei peste 53.000 care figurează pe listele de vot.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I