duminică, octombrie 31, 2010

Giurgiuvenii pot fi mandrii. Mirunica este bine.

Micuţa Miruna a primit şansa la o viaţă normală. Intervenţia chirurgicală a devenit posibilă după ce s-au strâns din donaţii 80.000 de euro.
Miruna Prodan se simte bine după operaţia suferită miercuri în Germania. Intervenţia chirurgicală realizată la Clinica INI Hannover a durat mai bine de opt ore dar s-a finalizat cu succes. Tumora intracraniană de patru centrimetri a fost extirpată. Miruna poate să vorbească şi să-şi mişte mâna şi piciorul de pe partea stângă. De astăzi, începe recuperarea prin fizioterapie. “Mai avem un pas, rezultatul de la biopsie care va veni vinerea viitoare. Miruna este bine iar acesta este rezultatul dăruirii tuturor şi vă suntem recunoscători”, spune âLeontina Prodan, mama fetiţei.

2 comentarii:

Alina Cristea spunea...

Nu stiu ce-mi face muza, nu vine cand vreau eu.

Anonim spunea...

MẤNDRU, -Ă, mândri, -e, adj., s. m. și f. I. Adj. 1. (Adesea urmat de determinări introduse prin prep. „de”). Mulțumit, satisfăcut, încântat; care are un sentiment de demnitate, de încredere în calitățile proprii; demn. 2. Care are încredere exagerată în calitățile proprii; orgolios, îngâmfat, trufaș. 3. (Pop.) Frumos, falnic, măreț. II. S. m. și f. (Pop.) Persoană pentru care cineva de sex opus simte o afecțiune deosebită; drag, iubit. – Din sl. mondrŭ „înțelept”.

Sursa: DEX '98 | Adăugată de LauraGellner | Greșeală de tipar | Permalink

EDRAH_Giurgiu PHASE I