marți, august 03, 2010

GRĂDINA RUINATĂ A CARPAŢILOR

rezoluţie a BPN TNL, Băile Herculane, 1 august 2010


În urma sedinței lunare desfășurate la Băile Herculane, Tineretul Național Liberal a observat încă o dată faptul că guvernarea lui Traian Băsescu şi a Elenei Udrea este o sumă de vorbe nefondate, ce nu se regăsesc în reformele pe care statul român le necesită. Situaţia dezastruoasă a staţiunii Băile Herculane şi a staţiunilor turistice din România în general, ne fac să înţelegem necesitatea reorganizării şi structurării obiectivelor turistice care apoi pot ele însele deveni un brand, o imagine a României.
Avem brand, dar acesta este gol de conţinutul ce trebuie să îl promoveze. Un logo furat se doreşte a fi imaginea turistică a României. Tineretul Naţional Liberal îşi arată îngrijorarea cu privire la modul în care acest guvern falimentar înţelege a aborda reînvigorarea turismului din ţara noastră. Turiştii vor veni în România pentru serviciile bune ce le putem oferi şi nu pentru ruinele unui bătrân nume ce astăzi stă să se prăbuşească.
PD-L demonstrează în fiecare zi ca partid de guvernământ, că nu este în stare să reprezinte interesele românilor, ci doar a camarilei de partid. În încercarea sa de a defini o bună guvernare, cabinetul Băsescu – Boc – Udrea, a reuşit să distrugă şi ultimele speranţe ale românilor în statul democratic de drept.
După ce au reuşit să le scadă salariile medicilor şi profesorilor, după ce au reuşit să crească TVA-ul, se pare că următorul pas este batjocorirea culturii şi patrimoniului românesc.

Săptămâna aceasta, la Shanghai, Ministerul Turismului nu a binevoit să arboreze steagul roşu – galben şi albastru al României, ci un simbol furat de la o firma de salubrizare din Europa. Nu avem pretenţia de la Elena Udrea să îi invite pe străini pe urmele lui Brâncuşi, Eliade sau Enescu, dar am avea totuşi pretenţia de a nu mai lega numele României de tertipuri ieftine şi mercantile, menite a umple buzunarele clientelei pdl-iste.
Tineretul Naţional Liberal îşi exprimă îngrijorarea profundă faţă de această politică de deningrare a spiritului naţional. Având pe umeri istoria înaintaşilor liberali care au făcut din România un centru cultural al Europei, ne permitem pe această cale să îi invităm pe actualii guvernanţi să înţelegă că arta guvernării nu echivalează cu arta furtului, a spăgii sau a ilegalităţilor.



Guvernarea PDL se prezintă astăzi precum viitura ce a inundat şi sărăcit România. Guvernarea PDL reuşeşte să dărâme tot ceea ce românii şi-au construit în viaţa lor, privându-i de proiectele lor, de o viaţă decentă şi de un trai european, dar aducând România în noroiul lumii a treia.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I