marți, noiembrie 03, 2009

Sondajul e o poză un pic mişcată. Eu votez pentru Crin Antonescu.

Adrian Năstase spune că sondajul INSOMAR în care Geoană e pe primul loc trebuie privit cu circumspecţie, pentru că pare o poză un pic mişcată, adică nu prea crede că Geoană este pe primul loc cu 32%.
Guvernarea PD-L+PSD, care a făcut în ultimele 9 luni mai mult rău decât a făcut războiul prin Yugoslavia, nu a adus nimic bun românilor, poate în afara baronilor pesedişti şi marchizelor pedeliste.
Cezar Preda recunoaşte că PNL a fost un partid de două ori mai mare în momentul în care a luat crotalul la sân, crescându-l şi muşcându-l. Preşedintele Băsescu îşi trage guvern după cum îi vine cheful, după şpriţ sau după whisky, iar când îşi revine îi dă iar drumul lui Boc să ne conducă.
Până una alta, şi Băsescu şi Geoană îşi stabilesc strategiile de fraudare a alegerilor, de la autobuze la pungi cu salam, de la bani, la pui şi plimbări la Cernica.
În acest weeck-end PDL Giurgiu a dus la Mânăstirea  Cernica o seamă de doamne în vârstă, pe care le-a pus să jure pe biblie că vor vota cu Traian Băsescu.
Lista cu excursioniste a fost făcută de două săptămâni, sandwich-urile cu două zile, iar banii pedelişti, cum îi place lui Cantaragiu să spună, au fost aduşi de câţiva directori de deconcentrate.
Crin Antonescu este singurul prezidenţiabil care îl poate zdrobi pe Traian Băsescu în turul doi.
O spune chiar sondajul citat de Adrian Năstase, deşi întreaga presă aservită evită să pomenească acest lucru.
Decizia lui Traian Băsescu de a o numi pe Elena Băsescu drept prim-ministru după alegeri se bazează pe faptul că Elena cu două portofolii stă la dreapta preşedintelui, îl consiliază în pofida tuturor, o susţine pe Ridzi când merge la DNA.
Mihai Tănăsescu, omul cu ascendenţă giurgiuveană cu cea mai interesantă carieră, reprezentant al României la FMI, caută reformele structurale care să ajute în mod real România, deşi încă i se citeşte roşul pesedist din suflet.
Realist, România, dincolo de sondaje, este în urmă cu totul, cu bugetul, cu guvernul, cu nivelul de trai.
Bugetul trebuia să fie gata înainte de moţiunea de cenzură prin care guvernul BOC BOC, Boc 2, a căzut. De ce nu a fost elaborat?
Actele normative în vigoare puteau să ajute la construcţia bugetară, deşi construcţia acestuia va fi reelaborată cu certitudine la primul rectificativ din ianuarie 2010.
Băsescu a lăsat nu numai România fără guvern, dar şi românii fără salarii şi fără pensii.
Şomerii au, pentru că am lăsat în bugetul şomajului 4000 de miliarde vechi, în continuare bani pentru indemnizaţii.
Ce se întâmplă cu sondajele manipulative şi cu sondorii manipulatori din pix sau calculator. Nimic. Sunt plătiţi pentru asta.
Şi totuşi, pentru cine este mai dezonorant să primească într-o formă sau alta mita electorală?
Pentru cei care primesc 50 de lei pentru un vot sau pentru cei care primesc zeci de mii de euro pentru o poză mişcată?!

Dumneavoastră sunteţi cei care îşi dau răspunsul şi iau măsuri în consecinţă. Eu votez Crin Antonescu, omul care poate să îl bată în turul II pe Traian Băsescu. Pentru că îmi doresc să trăiesc altfel decât obosit şi cu frica zilei de mâine.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I