luni, noiembrie 16, 2009

Se traieste mai bine in Cuba Basescu zice ca nu stie ce sa faca in privinta crizei

Romania, locul 63 din 189. Se traieste mai bine in Cuba si Libia, conform unui studiu ONU.

Blaga se strofoaca sa bage mare si repede, cat are timp. Boc vrea sa bage si el ceva. Berceanu se da cu avionul. Un avion mic pica pe un aerodrom din Arad. Udrea nu mai face nimic. Se bucura. Placinta o da afara pe Elena Francu, care e bun manager, dar e prietena cu Mazare. Adriean cauta tradatori in PNL si PSD. Ii va gasi cu certitudine. Se spune ca pretul unui deputat sau senator, in viu, ar fi de la 200 000 de euro la 500 000de euro, pentru transfer la echipa independentului Basescu. Acelasi independent care spune ca euro nu va fi nici sub 4 lei, dar nici mai mult de 5 lei. In primavara sustineam ca alianta PDL- PSD este o coaliţie mortuară a celor patru trandafiri, care a reuşit în 24 de ore să realizeze o politizare cruntă şi extrem de agresivă a instituţiilor administraţiei publice. Cu un cinism fără margini, în timp ce oamenii se pregăteau de Paşti, de sărbătorirea Sfântului Gheorghe şi să se purifice de la Izvorul Tămăduirii, guvernanţii lucrau să desfiinţeze uman câteva mii de familii. Prin această decizie, de a disponibiliza toţi şefii din administraţia publică locală, se va ajunge, cel mai probabil, ca toţi funcţionarii să facă politica şefilor de instituţii. Graba cu care s-a luat această decizie este justificată de aproprierea campaniei electorale. Cele două partide aflate la guvernare şi-au dat seama că au scăzut în sondaje şi acum au nevoie de resurse umane şi financiare. Vom vedea scoşi din funcţii oameni deosebit de competenţi, care au vechime de zeci de ani în instituţii şi care au ajuns pe funcţii datorită competenţei lor şi în urma unor examene. Chiar astăzi am văzut că s-a organizat la Giurgiu Bursa Locurilor de Muncă şi m-am gândit că, acum şi directorii AJOFM îşi caută pe liste un loc de muncă. Putem spune că alaltăieri s-a dat startul la Ciolaniada primăvară-vară, etapa pe judeţe şi că s-a făcut o politică de stat din lichelismul şi clientelismul politic. Acum, in toamna, dupa ce si-a luat un sut in gura, ma confirma Mircea Geoana: abuzurile masive si premeditate, care au condus la epurarea administratiei central si locale romanesti trebuie eliminate. Nu te-ai trezit cam tarziu, nene?

Candidatul chel cu pene de paun la palarie zice ca e impotent legat cu criza si ca nici aia de i-a bagat la masa nu stiu sa faca treaba, dar el e cel mai misto gagiu din cartier si de aceea trebuie ales iar presedinte, ca sa aiba banii de chefuri gratis si coloana prezidentiala, ca in declaratia de avere el nu are masina, si ne-o va da inca o tura pe leana udea la televizor s-o vedem cum se da cu calul.

In acest timp, presa ocupata cu agendele bagabontilor de cartier din politica, vorbeste si despre motiunea depusa de PNL. Asa… ca sa fie.

2 comentarii:

Unknown spunea...

PNL partidul cel mai valoros din Romania, cei mai capabili specialisti in toate domeniile de activitate. Domnul Antonescu va castiga alegerile prezidentiale din primul tur. Muscalu Ionel este iar presedintele ANOFM.
Ce zici a fost frumos visul ?
Gata cu somnul, PNL in sondaje 10%, Johanis este singurul om valoros (si nu este din PNL). Domnul Antonescu 10% in primul tur. Ionel Muscalu totusi va fi presedintele ANOFM - din CUBA.

Anonim spunea...

Da cu siguranta asa este precum sustii..mai ales ca dl Antonescu este specialiast atunci cand vb in limba franceza..nu?

EDRAH_Giurgiu PHASE I