luni, octombrie 12, 2009

Liberalii giurgiuveni au strâns zeci de mii de semnături pentru Crin Antonescu


Liberalii au strâns semnături de la zeci de mii de persoane de la populaţia cu drept de vot din Giurgiu. Potrivit lui Gheoghe Spoială, preşedintele Biroului Politic Judeţean al PNL Giurgiu, la nivelul judeţului Giurgiu echipele din teren au reuşit să adune până pe 9 octombrie circa 95% din totalul semnăturilor propuse.

În cele câteva zile rămase până la încheierea acţiunii, adică astăzi, liderii PNL Giurigu vor ca partidul să îşi atingă obiectivul propus, respectiv strângerea a 30.000 de semnături pentru candidatura lui Crin Antonescu.
“Sunt încântat de numărul mare de semnături strânse de la cetăţeni, având în vedere şi faptul că am avut instalate corturile chiar lângă cele ale PD-L”, a spus şi liderul TNL Giurgiu, Ionel Muscalu. Potrivit legii, un candidat la Preşedinţie trebuie să prezinte 200.000 de semnături de susţinere.
Totodată, liberalii giurgiuveni au ţinut să menţioneze că, în ultima perioadă, se înregistrează o cerere crescută de noi înscrieri în acest partid, în special din partea social-democraţilor.

Marcela Petcu in Giurgiuveanul

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I